SuShi Ke NiE??hehe

Friday, November 25, 2011

Salam korang..lama dah aku tak update blog ku ni..arinie aku nak bgitau yang masa kat kmpung ari tu..adik2 aku paksa aku suruh buat SUSHI..hehe..nie sume sebab gila sangat nonton crita shinchan & hagimaru yang suka sangat makan sushi tu..hehe...


ain :  kak polah sushi lok..ju..
bob : auk ea kak epa..polah lok..


Aku dgn rasa bersalah terpaksalah buat jwak..walaupun tak tahu nak buat sushi tu..hehe
last2 aku hentam je kuih pulut panggang yg bapak aku beli..aku balut je ngn seaweed tu..hehe.aku design ckit2..
.jadilh jgak sushi aku tu,..


hehe..korang nak tengok..jum..layanlh dulu sebelum korang tidur..hehe







Cute tak..hehe..adik2 cakap sedap jgak..aku xmakan..pun..xsempat..dah abis dh..hehe.. :-)


Gud nyte korang.. :-)

3 comments:

zulbujang said...

cute jwak sushi ktk..hehe

cik ina said...

adalah juak upa sushi nya..hehe

aku eyfa said...

ina..hehe..kakak nina tuk :-) slamt berkanaln..hehe..kmk salu wak bco blog ktk..

Post a Comment