senangnya dlm hatiku

Wednesday, March 21, 2012

salam..wah..lama ny dh x update my blog tk..reason why aku x update blog..adalah..
1. malas
2. line internet yg laju mcm siput.. hihi..

di malam yg indah lagi menenangkn ini..aku nak share sesuatu kat korang yg sudi baca my blog..haritu pada tggal 9/02/12.. aku telah bertemu janji ngn si dia..hihi..si dia yg bernama... telah bercuti semester di kampung..so aku pun adalh cuti hujung minggu tu ( sabtu / ahad) kmk berjumpa di sri aman..di rumah nenek si dia..hihihi.. perasaan aku waktu..xperlu ckap lh..semua ada.. nervous skali sebab kmi jrg berjumpa..mklumlh dua2 msih study..jauh pulak tu..
ala2 cinta jarak jauh lak.. aku bergambeh( bhsa srwk) kt umh nenek dia..hihi..n famly nenek si dia begitu caring,loving,..terlalu baik padaku...best sangat2.. tme tuu..hihi..cukuplh kot post aku mlm nie..nanti klau tulis pjg..muak plak urg bca.. ;p.. hihi..

tak lengkap lh entry tampa gmbr kan..jom layan gmbr dulu..
p/s: nak tddy bear nie boleh?? :) hihi

2 comments:

sheena said...

ur blog is really nice and interesting, You have maintain it so beautifully that I truly like & enjoy it
1964 Chrysler New Yorker AC Compressor

aku eyfaa said...

sheena: Tq very much.. im new here..hope u also advice me,i will follow your blog too..hihi

Post a Comment